15 Kasım 2022 Salı

Açılış Organizasyonu Ve Balon Süseme Hizmeti (Dosi Group)

 

İstanbul Açılış Organizasyonu 

 Balon Süsleme Şirketi Mi Arıyorsunuz ?


Mağaza Açılış Organizasyonu Mu Arıyorsunuz ? 
İş Yeri Açılış Organizasyonunuzda Balon Süsleme Hizmeti Mi İstiyorsunuz ? 
Açılış Organizasyonu Şirketinden Hizmet Almak Mı İstiyorsunuz ? 
İstanbul Açılış Organizasyon Şirketine Mi İhtiyaç Duyuyorsunuz?
Sevimli Palyaçolar Show Animasyon Olarak İstanbul'un Her İlçesine Açılış Organizasyon Hizmeti Veriyoruz. 

Peki Açılış Organizasyonlarında Palyaço Kiralama Hizmeti Haricinde Hangi Hizmetleri Veriyoruz. ? İlk Günden Gümbür Gümbür Ses Getiren Bir Açılış Organizasyonu İstiyorsanız Olmazsa Olmazlardan En Başta Ses Sistemi Kiralama Hizmeti Gelmektedir. Tabiiki Balon Süsleme Hizmeti de Bir Açılışın İlk Tercihleri Arasında Gelmektedir. Zincir Balon, Kemer Kapı tak Balon Ve Papatya Balon İle Mekanınızda Güzel Bir Balon Süsleme Yapa Biliriz. 

Kurumsal Avm Açılış Organizasyonlarında, İş Yeri Açılış Organizasyonlarında, Kuaför Açılış Organizasyonlarında Kısacası Kurumsal Ve Bireysel Açılış Organizasyonlarında Palyaço Hizmeti Alabilirsiniz. Sevimli Palyaçolar Broşürlerinizi Dağıtıralr. Müzikle Beraber Müzikle Beraber Dans Ederler Ve Ortalığı Şenlendirirler.

Haricinde Ceatring, Servis Elemanı, Bistro Masa Kiralama, Tahtabacak, Maskot Kiralama Hizmetlerimizden VE Hatta Pamuk Şeker Arabası İle Misafirlerinize İkram Yapabiliriz. Açılış Organizasyonlarında Bir Diğer Hizmetimiz İse Baskılı Çubuklu Balon Dağıtımıdr. Markanızın İsminin İletişim Numarasının Ve Logosunun Olduğu Baskılı Çubuklu Balon Dağıtımı Gerçekleştire Biliriz. 


0216 450 20 28

0533 925 31 33

Etiketler: , , , , ,

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa