15 Kasım 2022 Salı

Çocuk Doğum Günü Palyaçosu Kiralama (Dosi Group)

                                            Doğum Günü Palyaçosu 

Çocuğunuzun Doğum Günü Organizasyonu Yaklaşıyor Ve Sizler Güvenilir, Profesyonel Palyaço Kiralama Hizmeti Alabileceğiniz Bir Organizasyon Şirketi Arayışına Geçtiniz Doğru Mu? 

Senede Bir Kere Gerçekleştireceğiniz Organizasyonunuz İçin Güzel Bir Mekan Ayarladınız Veya Evinizin Bahçesini Süslediniz, Hazırlıklarınızı Yaptınız.. Pasta Siparişide Tamam.. Misafirlerde Gelmeye Başladı.. Ama Palyaço Bir Doğum Günü Organizasyonunun Olmaz ise Olmazlarından.. 

Ya Ayarladığınız Palyaço Gelmez İse ? Sizlere Tavsiyemiz Bu Hizmeti Bizden Alın Yada Almayın Hiç Farketmez Fakat Bu Muhteşem Günde Çocuklarınızı Hayal Kırıklığına Uğratmamak İçin Doğum Günü Palyaçosu Rezervasyonu İçin Anlaşacağınız Organizasyon Şirketini Güzel Araştırmanızdır. 

Gerçekten Bir Organizasyon Şirketi İle Mi Görüşüyorsunuz?

Biliyormusunuz İnternette Organizasyon Firması Görünümlü Altında Evinden İki Tane Kostümü ile İş Yapan O Kadar Çok Bireysel Merdiven Altı İş Yapan Şahıslar Var Ki..

Peki Doğum Günü Palyaçosu Çağırırken Nelere Dikkat Etmelisiniz Sizlerle Kısaca Paylaşalım. 1. Firmanın Bir Adresi Var mı ? 2. Firma Fatura Kese Biliyor Mu ? 3. Firmanın Sitesindeki Görseller Kendilerine Mi Ait ? 4. Firma Kurumsal Mail Adresinden Size Bir Sözleşme Göndere Biliyor Mu?

Yukarıda Ki Yazımızda Kısaca Size Güvenilir Palyaço Hizmeti Nasıl Alınır Konumuzdan Bahsettik. 

Şimdi Gelelim Çocuk Doğum Günü Organizasyonu Hizmetimize

Çocuk Doğum Günü Organizasyonlarında Palyaço Arkadaşımız Çocukların Yaş Grubuna Ve Mekanın Uygunluğuna Göre Müzikli Müziksiz Oyunlar Oynatır Yarışmalar Yaptırır.. İsteyen Çocukların Yüzlerini Boyar Ve Çocuklara Balondan Kılıç, Kelebek vs. Yaparak Hediye Eder. Birde Şef Animatör Palyaço Paketimiz Var.. Şef  Palyaçonun Farkı Daha Tecrübeli Ve Eğitim Kadromuzdan Bir Arkadaşımızın Sizlere Eşlik Etmesidir. 

Çocuk Doğum Günü Organizasyonlarında Palyaço Kiralama Hizmeti Haricinde Pinyata Patlatma Oyunu, Sihirbaz, Konsept Süsleme, Buuble Show, Çocuk Masa Sandalyesi Kiralama, Pamuk Şeker İkramı, Patlamış Mısır İkramı Gibi Hizmetlerimizden de Faydalanabilirsiniz. 



Çocuk Doğum Günü Palyaçosu


0216 450 20 28
0533 925 31 23





Etiketler: , , , ,

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa