15 Kasım 2022 Salı

İstanbul Palyaço Kiralama (Dosi Group)

                           İSTANBUL PALYAÇO KİRALAMA

Sevimli Palyaçolar Show Animasyon Organizasyon Olarak İstanbul'un Her İlçesine Palyaço Kiralama Hizmeti Veriyoruz. 

Sizlerde Çocuğunuzun Doğum Günü organizasyonu İçin Kadıköy İlçemize Veya Kağıthane Semtine Palyaço Çağırmak Mı İstiyorsunuz? 

Avcılarda Bir Mağaza Açılış Organizasyonunuz Mu Var? Veyahut Gaziosmanpaşada Bir Sünnet Düğünü Organizasyonunda Gelen Misafirlerinizin Çocukları Palyaço İle Eğlensin Mi İstiyorsunuz. 

O zaman İstanbul Palyaço Kiralama Hizmeti Veren Kurumsal Firmamızla İrtibata Geçmek İçin Tam Zamanı..

Peki İstanbul'da Başka Hangi Hizmetleri Veriyorsunuz Diye Soracak Olursanız Hemen Biraz Kendimizden Bahsedelim Sizlere.

Firmamız Dosi Group Organizasyon Alt Kuruluşudur. Asıl İşimiz Organizasyondur. Çocuğunuzun Delikanlılığa İlk Adımı Attığı O Muhteşem Günde Yani Sünnet Düğününde Sünnet Tahtı Kiralama, Mehteran Takımı, Semazen Ekibi, Fotoğrafçı Ve Kameraman, Mekan Süsleme Ve Talep Ettiğiniz Diğer Hizmetleri Sizlere Suna Biliriz.

Kartal Yada Beyoğlu Hiç Farketmez.. Bir Açılış Organizasyonunuz Var. Bir Çocuk Giyim Mağazası Açmak İstiyorsunuz Fakat Palyaço Hizmeti Haricinde Başka Hangi Hizmetleri Talep Edebilirim Diyiyorsunuz Doğru Mu ? İşte Tam Bizim Profesyonel Olduğumuz Bir Alan. Mesela Zincir Balon, Kapıtak Balon, Papatya Balonlar ile Mekanda Balon Süsleme Yapabiliriz. Haricinde Profesyonel Ses Sistemi Kiralama Hizmeti, Servis Elemanı, Ceatring, Bistro Masa, Tahtabacak Gibi Hizmetlerimizdende Faydalana Bilirsiniz. Bizler Sizlere İlk Günden Ses Getiren Gümbür Gümbür Bir Açılış Organizasyonu Garanti Ediyoruz. 

İstanbul'da Piknik Organizasyonlarında İse Yetişkinlere Özel Animasyonlar, Çocuklara Özel Palyaço Aktivitesi, Sahne Kurulumu, Pamuk Şeker Araabası İle İkram, Patlamış Mısır Arabası İle İkram Hizmetlerimiz Mevcuttur.

23 Nisan Organizasyonlarında İstanbul'un Bir Çok İlçesinde Okul Aktiviteleri, Site Şenlikleri, Şirket Çalışanlarının Çocukları İçin Eğlenceler Düzenledik Ve Düzenlemeye Devam Ediyoruz.


#İstanbul Palyaço Kiralama #İstanbul Palyaço Kiralama Hizmeti # İstanbul Palyaço Kiralama Organizasyon Şirketi # İstanbul Palyaço Kiralama Fiyatları # İstanbul Çocuk Doğum Günü İçin Palyaço Çağırma # İstanbul Doğum Günü



İSTANBUL PALYAÇO KİRALAMA

0216 450 20 28 


0533 925 31 23

Etiketler: , , , ,

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa